Servicii Devirusare Website – un serviciu ce iti garanteaza continuitatea afacerii tale online.

Daca esti detinatorul unui site web, sau vrei sa incepi o afacere online, si ai nevoie de un site, trebuie sa tii cont de anumite aspecte.

Odata cu trecerea timpului, tehnologia avanseaza, platforma pe care este construit situl tau, devine invechita, nu au mai intervenit schimbari asupra codului, acesta putand deveni incompatibil cu versiunile superioare de software care ruleaza pe serverul gazda, si pot aparea probleme de securitate. In acelasi timp, gruparile darkweb, cauta mereu solutii si vulnerabilitati in siturile invechite, pentru exploatarea acestora, pentru a beneficia de foloase materiale.

Gruparile de acest tip, pot benefia de foloase materiale, daca situl dvs. este compromis. Acestia pot urca diferite fisiere, sau injecta anumite coduri in baza de date, pentru a fura datele stocate pe server, sau infectarea noilor vizitatori, redirectarea acestora catre alte situri, sau infectarea acestora, pentru un atac in masa.

SECURIZARE SITE WEB – SERVICII WEB DE CALITATE ORIENTATE CATRE CLIENT

Website-urile au nevoie de actualizari de sistem si securitate. Trebuie sa fie optimizat, si actualizat cu un continut de calitate, pentru a putea fi considerat de catre motoarele de cautate.

Mariocorp va ajuta in a stabili reguli noi in ceea ce priveste securitatea sitului dvs. prin implementarea unor reguli de securitate, ce vor impiedica atacatorii sa sparga situl dvs. Totodata devirusarea include si rezolvarea si combaterea unor astfel de evenimente cibernetice.

Noi va ajutam in procesul de devirusare site, care in functie de complexitate poate dura de la cateva ore la o zi intrega. Va vom invata cum va puteti mentine securitatea site-ului ridicata, pentru a preveni si combate viitoarele atacuri cibernetice.

Va putem ajuta atat cu platforme custom, impreuna cu analiza scripturilor afectate, cat si cu cele opensource, wordpress, opencart, prestashop, magento

Securitate inseamna ca iti pasa de clienti, de business-ul tau, de viitorul afacerii tale. o bresa de securitate, poate afecta interesul clientilor tai.

SERVICIU DEVIRUSARE SITURI INFECTATE:

APLICATII CUSTOM | DEVIRUSARE WORDPRESS | DEVIRUSARE OPENCART | DEVIRUSARE PRESTASHOP | DEVIRUSARE MAGENTO

ADAUGARE PRODUSE MAGAZIN ONLINE | ADAUGARE PRODUSE MARKETPLACE

De ce situl meu a fost virusat?

Scopul primar al unui virus este sa obtina profit. Astfel de activitati, au ca scop virusarea vizitatorului, poate trimite campanii de mail de tip spam cu fisiere infectate, poate fura identitatea clientilor, poate avea access la datele clientilor.

Serviciul devirusare website te ajuta sa mergi mai departe, cu afacerea ta online.

Activitatea de analiza si devirusare site poate dura de la cateva ore pana la 1 2 zile lucratoare.

Cum sunt afectat daca situl a fost spart?

  • Firma de hosting va bloca¬†traficul pana la remedierea problemei, petru a preveni consumul ridicat si inutil de resurse. Tototdata, aceasta masura previne raspanirea virusului si infectarea celorlalti clienti, respectiv a site-urilor gazduite.
  • Motoarele de cautare nu vor mai afisa rezultate cu situl dvs., deoarece acesta este compromis si poate afecta vizitatorul.
  • Websitul va afisa un mesaj care atentioneaza vizitatorul ca pot fi infectati. Va fi foarte greu sa recapatati increderea clientilor si motoarelor de cautare.
  • Veti pierde zile bune, in care afacerea dvs. poate fi distrusa.